Despre livrare

 

Alegerea metodei de transport o puteti face in procesul de comanda, in cosul de cumparaturi. In cazul in care unele produse nu mai sunt disponibile, va vom contacta prin email sau telefon pentru a clarifica livrarea partiala, dar niciodata nu veti primi o comanda in mai multe livrari fara a vi se solicita confirmarea explicita.

* pretul transportului pentru comenzi din afara Romaniei depinde de destinatie si de marimea comenzii. Va vom face o oferta de pret dupa ce veti completa comanda.

Curier

Prin serviciul de curierat, durata transportului este de 1-2 zile din momentul expedierii comenzii, in functie de localitatea de destinatie. Pentru produsele disponibile la cerere, termenul de livrare este afectat de durata de aprovizionare. In ziua livrarii, veti fi avizat prin SMS de catre curier, pentru a vi se aduce coletul la adresa de livrare pe care ati introdus-o in formular, specificandu-se intervalul orar in care urmeaza a se efectua livrarea.

Pret transport:20RON
Comanda minima pentru transport gratuit:200 RON

Livrare Externa

Acceptam comenzi externe cu mentiunea ca preturile si taxele pentru afara sunt diferite de cele afisate in site. Daca sunteti din strainatate si doriti sa comandati, puteti plasa o comanda, urmand a va comunica ulterior detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale si durata livrarii in functie de tara unde va aflati.

office@unicart.ro