• add alt to images
 • add alt to images

BRAINBOX SA INVATAM ENGLEZA

69.01 Lei
DescriereCum se joacă BrainBox:
Obiectivul jocului: Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după 10 minute.
Pentru 2 sau mai mulți jucatori:
1. Alege un nivel de dificultate potrivit pentru fiecare jucător. Primele patru întrebări (pentru nivelul 1) nu presupun cunoștinț e de limba engleză și folosesc doar cuvintele în engleză care apar pe cartonaș. Jucatorii pot alege dacă răspunsul la întrebare va fi dat în engleză sau în română. Urmatoarele patru întrebări (pentru nivelul 2) sunt scrise în engleză iar răspunsul trebuie formulat tot în engleză
2. Daca ești cel mai tânăr jucător, tragi un cartonaș din cutie și întorci clepsidra. Studiezi imaginea și informaț iile de pe faț a cartonașului până când se scurge nisipul din clepsidră (10 secunde).
3. Apoi dai cartonașul unui alt jucător și dai cu zarul. Vei răspunde la întrebarea cu numărul indicat de zar de la nivelul ales anterior. (Ex: dacă dai cu zarul un doi, atunci vei răspunde la întrebarea cu numărul doi, de la nivelul 1 sau de la nivelul 2 - în funcț ie de ce ai ales la începutul jocului).
4. Celalalt jucator îț i citește întrebarea și apoi verificaț i împreună dacă răspunsul tău este corect, întorcând cartonașul.
5. Dacă ai răspuns corect păstrezi cartonașul. Dacă ai greșit, pui cartonașul înapoi în cutie și următorul jucător trage un cartonaș.
Conține: 71 cartonașe, 1 cartonaș cu reguli, 1 clepsidră, 1 zar.
6. Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după zece minute.
Pentru 1 jucător:
1. Alege un nivel de dificultate (nivelul 1 sau nivelul 2).
2. Uită-te la cartonaș timp de zece secunde.
3. Apoi întoarce cartonașul și răspunde la primele patru întrebări (dacă ai ales nivelul 1) sau la toate întrebările (dacă ai ales nivelul 2). Folosește un creion și o hârtie pentru a nota răspunsurile.
4. Păstreaza cartonașul dacă ai răspuns corect la toate întrebările. Daca ai răspunsuri greșite, pune cartonașul înapoi în cutia jocului. Vezi câte cartonașe ai reușit să strângi după cinci sau zece minute.
Conține: 70 cartonașe, 1 cartonaș cu reguli, 1 clepsidră, 1 zar.
  Detalii
 • Categorie: Jocuri
 • Colectie: Joc Educativ
 • autor: BrainBox
 • Limba: romana
 • Nou: yes
review
 • Numele este obligatoriu
  Email-ul este obligatoriu
  Numarul de telefon este obligatoriu
  Comentariile vor fi moderate.
  Nu este permisa folosirea unui limbaj licentios.
  Salveaza
  Comentariu adaugat cu succes. Acesta va apare pe site dupa ce va fi aprobat de un administrator al site-ului.